Telefoonnummer - 070 350 3980
070 350 3980
Wijnen icoon

Met meer dan 300 wijnen hebben wij een zeer ruim aanbod in onze wijnkelder. Van klassieke wijnen uit de Bordeaux of de Bourgogne of de nieuwe Franse wijngebieden als Languedoc of Faugeres. De fantastische wijnen uit de Italiaanse Piemonte en Toscane, maar ook de wijnen uit de Nieuwe Wereld komen ruimschoots aan bod: Argentinië, Chili, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Australië. Door unieke samenwerking met vele importeurs kunnen we een unieke variatie aan wijnen aanbieden. Kijk rond en ontdek wat de wereld bij ons aan wijn te bieden heeft.

Bestellen
Als u vandaag bestelt, wordt uw wijn, met uitzondering van zondag, doorgaans 24 uur thuisbezorgd! Bestellen is heel eenvoudig en veilig. Bestelt u de wijn toch liever telefonisch, dan kan dat op 070 350 3980.

Afhalen
Wilt u de wijn afhalen in onze winkel? Dat kan natuurlijk ook. De winkel is van Maandag tot en met Vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en Zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur open.

Bij bestelling boven de 75,- euro gratis bezorging

Finalist voor beste wijnspecialist

Wijn van de maand

 59,70  49,75
Fabbri

Tenuta Rocca di Fabbri

3 flessen wit Grechetto en 3 flessen rood Sangiovese van Tenuta Rocca di Fabbri € 9,95 per fles - In augustus 5+1 gratis en geen verzendkosten! Rocca Di Fabbri ligt op de top van de heuvel van het kleine plaatsje Fabbri wat zo'n 10 km van Montefalco ligt en onder de provincie van Perugia valt. Het is het oudste wijnbedrijf in de gehele streek Montefalco. Sangiovese: Intens donker rood met een mooie paarse gloed. Prachtig geurende neus van rood fruit zoals kersen. De smaak is licht kruidig met vooral sappige fruit aroma’s van kersen, pruimen en cassis accenten. Heerlijk bij kip, kalkoen gerechten en licht gekoeld bij de BBQ. Grechetto: Helder geel met een zweem van groen met een boeket van honing, wilde bloesem en groene appel. De smaak is droog en loepzuiver met frisse tonen van anijs en venkel. De afdronk is zacht met elegante frisse zuren maar ook iets ziltigs. 3 flessen wit Grechetto en 3 flessen rood Sangiovese van Tenuta Rocca di Fabbri € 9,95 per fles - In augustus 5+1 gratis en geen verzendkosten!

Onze lekkere wijnen

Instagramfeed

 0,000 items