Pata Negra

Vers gebakken petit pain met Pata Negra. Deze Jamon Iberico is maarliefst 42 maanden gerijpt.

Pâté Speciaal

Versgebakken petit pain met roompâté, cumberlandsaus, komkommer en frisse sla.

Broodje Pate

Peperpate

Vers gebakken petit pain met Peper paté

Pittige Kip

Versgebakken petit pain belegd met pittige kip salade.

Prosciutto Arrosto

Vers gebakken petit pain met Prosciutto Arrosto, een Italiaanse gekookte ham met Italiaanse kruiden

Remeker Ryp

Versgebakken petit pain met Remeker Ryp.

Reypenaer 1year

Versgebakken petit pain met Reypenaer 1 Year. De kaas is 12 maanden gerijpt in het natuurpakhuis in Woerden. De kaas heeft een romige structuur, is lekker pittig en heeft een klein zoutkristalletje.

Reypenaer VSOP

Versgebakken petit pain met Reypenaer VSOP. Deze Very Superior Old Product van Reyenaer is 2 jaar gerijpt in het natuurpakhuis in Woerden.

Rib Eye Speciaal

Broodje rib eye speciaal, een vers gebakken petit pain belegd met rib-eye, truffelmayonaise, geraspte parmezaanse kaas en rucola.

Rib-Eye Speciaal

Roompate

Vers gebakken petit pain met Room paté

Rosbief Limousin

Vers gebakken petit pain met Limousin rosbief. De natuur heeft in Frankrijk zijn gang kunnen gaan en dat proef je!

Runderrookvlees

Vers gebakken petit pain met lichtgezouten runderrookvlees

Salami Bianca

Versgebakken petit pain belegd met Salami Bianca.

Sellerie

Versgebakken petit pain met Sellerie salade

Serrano

Vers gebakken petit pain met Jamon Serrano Debodega

Spaans

Versgebakken petit pain met manchego, chorizo, tapenade en rucola

Broodje Spaans

Tonijnsalade Nicoise

Versgebakken petit pain met tonijnsalade nicoise. De salade is verrijkt met lekkere frisse groente.

Truffelkaas

Vers gebakken petit pain met Boeren Truffelkaas

Tynjetaler

Versgebakken petit pain met Boeren Tynjetaler

Vitello Tonnato

Het broodje van de week is ‘Vitello Tonnato’. Een vers gebakken petit pain met dun gesneden kalfsvlees, tonijnmayonaise, kappertje en rucola. Tot zo!

vitello-tonnato

Zalm Speciaal

Versgebakken petit pain met gerookte Schotse zalm, petrella en frisse sla

Broodje Zalm