Telefoonnummer - 070 350 3980
070 350 3980
Delicatessen icoon

Gransjean heeft een uniek aanbod in delicatessen. Prachtige olijfolieën, eigen import balsamico en foie gras, biologische thee uit het zuiden van Frankrijk. Alles om een avond thuis als een avond buiten de deur te ervaren. We branden dagelijks onze eigen noten, hebben een breed scala aan chocola en bonbons. En niet te vergeten kruiden vanuit de hele wereld, van Vadouvan naar rozemarijn, van Argan naar het zuiverste zeezout.

Bestellen
Als u vandaag bestelt, worden uw artikelen, met uitzondering van zondag, binnen 24 uur thuisbezorgd! Bestellen is heel eenvoudig en veilig. Bestelt u onze producten toch liever telefonisch, dan kan dat op 070 350 3980.

Afhalen
Wilt u de bestelde producten afhalen in onze winkel? Dat kan natuurlijk ook. De winkel is van Maandag tot en met Vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en Zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur open.

Bij bestelling boven de 75,- euro gratis bezorging

Delicatesse van de maand

 29,95
San Mauro Bicultivar

San Mauro Bicultivar

  San Mauro Bicultivar 750 ml Het samenspel van bodemgesteldheid, beplantingswijze en verzorging van de bomen bepalen de hoge kwaliteit, delicate, complexe smaak en prettige geur van deze superieure olijfolie. San Mauro BiCultivar is bloemig met een pepertje. Naarmate de olie langer op de tong ligt, komt er steeds meer smaak bij. De smaakbeleving gaat van rauwe amandelen naar olijven. Dankzij zijn verfijnde en lichte smaak is deze olijfolie onder meer geschikt voor witte vis, piepkuiken.

Instagramfeed

Instagramfeed Gransjean
 0,000 items