13 jul

Nieuw: Brandt & Levie BBQworsten

Brandt & Levie wil mensen inspireren minder vlees en beter vlees te laten eten. Daarvoor maken ze hun worsten uitsluitend van goed gehouden Nederlands varken dat ze krijgen van bekende boeren. Vanaf nu bieden we drie smaken worsten die speciaal gemaakt zijn voor op de braai: de Brandt & Levie BBQworsten. Kleine worsten van 80 gram die perfect zijn voor op de barbecue, maar ook voor in de (grill)pan.

Tijm en nootmuskaat – naturel
De worst die iedereen lekker vindt, jong en oud. Deze klassieke chipolata met gestoofde ui en tijm is naturel van smaak en daardoor goed te combineren met verschillende garnituren. Wat dacht je van een salade met gebarbecuede Hollandse groenten en eigengemaakte ‘hot sauce’?

Cayenne en chipotle – pittig
Als die hittegolf niet deze kant opkomt, moeten we hem zelf maar creëren. Deze BBQworst is pittig en rokerig dankzij de verschillende pepers. Serveer hem met een frisse komkommersalade met munt en dille en een verkoelend biertje om weer een beetje op adem te komen.

Bieslook en dragon – fris
Een BBQworst om van te houden: gekruid met verse bieslook en dragon. Serveer de worst met knapperig stokbrood, een klassieke aardappelsalade en een tuinbonensalade met haricot verts.

The Worst BBQ ever
Om de nieuwe BBQworst onder de aandacht te brengen organiseren wij samen met Brandt & Levie een winactie voor de consument. Bezoekers van Gransjean maken kans op een geheel verzorgde winterBBQ voor 10 personen bij Bradt & Levie in de slagerij. Jullie hoeven alleen een foto van hun ultieme BBQmoment met de nieuwe worst op social media te plaatsen en daarin Brandt & Levie te taggen en de hashtag #WORSTBBQ te gebruiken. Word jij de winnaar? Dan wordt Gransjean ook in het zonnetje gezet. Daar komen ze zodra de actie afgelopen is langs met onze mobiele charcuteriebar om Brandt & Levie-producten aan te snijden en te promoten.

Ingrediënten:
Tijm en nootmuskaat – naturel
Varkensvlees, water, sjalotjes, zeezout, zwarte peper, knoflook, nootmuskaat, uipoeder, gember, tijm en quatre epices (witte peper, kardemom, foelie en jeneverbes)
Cayenne en chipotle – pittig
Varkensvlees, water, rode wijn, zeezout, knoflook, zoete paprika, witte peper, cayenne, gerookte paprika, chipotle, komijnzaad, oregano en zwarte peper
Bieslook en dragon – fris
Varkensvlees, water, sjalotjes, zeezout, bieslook, knoflook, peterselie, ui poeder, dragon, zoete paprika, witte peper, nootmuskaat, selderijzaad, gember en zwarte peper

BBQworsten