03 Apr

Wine & Food Experience Voorjaarseditie

We mogen weer! Achter de schermen zijn we volop op zoek geweest naar nieuwe wijnen, mooie verhalen en prachtige andere producten.
Op zondag 3 april organiseren wij de voorjaarseditie van onze Wine & Food Experience in het sfeervolle Carlton Ambassdor Hotel. Ruim 60 wijnen en andere lekkernijen van over de hele wereld en uit Nederland zullen hier onder begeleiding te proeven zijn tussen 13-17 uur. Na de proeverij is er gelegenheid om te dineren met de openstaande wijnen.

We hebben een paar hele bijzondere gasten tijdens ons evenement. Eerst kunnen jullie Guillaume Philip ontmoeten. Guillaume de wijnmaker van de MiP Provence rosé, ons paradepaardje voor de zomer. Hij is over om zijn gehele assortiment te presenteren.
Daarnaast is Dick Aerts aanwezig, befaamd om zijn portstroop, maar hij komt met iets nieuws! Als laatste teaser hebben we Tim Nagtegaal. Hij heeft een prachtige olie van Zuid-Afrikaanse macadamia noten ontwikkeld, die goed is voor natuur, multifunctioneel is en zeer gezond voor de mens.
De kaartverkoop is immiddels gestart. Online kunt u hier uw kaartje al bemachtigen.

Na de proeverij is er een 4-gangen diner á € 37,50 in het restaurant van het Carlton Ambassador waar alle wijnen nog kunnen worden geproefd. Wilt u aansluiten bij het diner, dan graag per e-mail reserveren. 

Wine & Food Experience