30 jan

Brandt & Levie Seizoensproducten!

Vanaf 31 januari hebben wij nieuwe seizoensproducten van Brandt & Levie, de worstmakers uit Amsterdam. Allereerst is de gedroogde pimenton met jeneverbes weer terug. De hit van vorig jaar.

Daarnaast hebben we al enige jaren de rookworst in ons assortiment, maar de komst van deze oer-Hollandse worst ging niet vanzelf. Brandt & Levie en hun (inmiddels overleden) worstenmentor Johannes van Dam ontwikkelden een rookworst die in onze ogen (en monden) nagenoeg perfect moest zijn. Na een intensieve periode van ‘trial and error’ hebben zij een rookworst ontwikkeld zonder onnodige bindmiddelen. De worst is op smaak gebracht met kardemom, foelie en koriander, en wordt op appel- en eikenhout gerookt.

Gemaakt van goed gehouden Nederlands varken en is onmisbaar bij je stamppot of erwtensoep.

Ingrediënten varkensrookworst: Varkensvlees, zeezout, colorose zout (conserveermiddel: nitriet), mosterdpoeder, witte peper, zwarte peper, koriander, foelie, pimentkorrel, kardemom en natuurlijke rook.
Ingrediënten runderrookworst: Rundvlees, zeezout, colorose zout (conserveermiddel: nitriet), mosterdpoeder, witte peper, zwarte peper, koriander, foelie, pimentkorrel, kardemom en natuurlijke rook.

 

Vanaf woensdagmiddag 31 januari zijn deze producten beschikbaar op de Bankastraat.

Pimenton