01 jul

Nieuwe smaak Brandt & Levie: Amandel en Ras el Hanout

Brandt & Levie heeft een nieuwe smaak droge worst tijdelijk aan ons assortiment toegevoegd: Amandel en Ras el Hanout! Deze smaak is ontwikkeld tijdens WorstLAB, waar zij samen met het team, bevriende chefs en inspirerende mensen nieuwe recepturen bedenken.

Amandel en ras el hanout zijn typische ingrediënten uit het Midden-Oosten, die zij met vlees van hun goed gehouden Nederlands varken hebben gemengd. Ras el hanout betekent ‘beste van de winkel’ en zijn dus de beste specerijen die te koop zijn. Kruidnagel, kaneel, rozenblad en korianderzaad zijn een van de ingrediënten die daarbij horen.
Geert heeft acht jaar geleden samen met Iwan Driessen (eigenaar en chef van Rotisserie Rijsel in Amsterdam) in de keuken gestaan. Samen leerden ze de perfecte samenstelling van ras el hanout te maken. Het ‘beste van de winkel’ is dus bij Brandt & Levie ook nog eens zelfgemaakt. Zij hebben daarnaast ook nog dille en munt aan de droge worst toegevoegd, waardoor hij naast de kruidigheid ook een frisse smaak krijgt.

#ofjeworstlust

Ingrediënten:
Varkensvlees, amandelen, zeezout, ras el hanout (zwarte peper, witte peper, zoete paprika, korianderzaad, komijnzaad, gember, kaneel, kruidnagel, kardemom en rozenblad), zwarte peper, munt, snijbiet, rietsuiker, dille, starterculturen.

Bevat: Noten

Amandel en ras el hanout