08 Apr

Wine & Food Experience Lente Editie

Nieuwe wijnen, nieuwe producenten, nieuwe jaargangen! Op zondag 8 april vindt de lente editie plaats van onze Wine & Food Experience. Van 14.00-18.00 uur staan er 60 wijnen open en speciaal voor dit evenement komen er 2 wijnproducenten naar Den Haag. We maken de dag nog lekkerder met een proeverij van diverse jaren eigen import balsamico van Acetaia Giuseppe Giusti, een selectie Spaanse vleeswaren, superbe olijfolie en een meet & greet met één van Nederlands bijzondere kaasproducenten. Entree: 10,- (kaartverkoop start zaterdag 3 maart)

Na afloop van de proeverij kan er voor slechts € 32,50 p.p. genoten worden van een 4-gangen diner in het Carlton Ambassador. Reserveren in de winkel of per email is daarbij verplicht.
Voor meer informatie:
T 070 3503980 | E info@gransjean.nl

Het diner ziet er als volgt uit:

Gerookte entrecote met gebakken bospaddestoelen, rucola en truffelcrème

___

Gebakken kabeljauw met spinazie, romige aardappelmouseline en romige garnalensaus

___

Gransjean’s Kaasplateau

___

Luchtige chocolademousse met seizoensfruit en krokante nootjes

Wine & Food Experience Lente Editie