Mijn naam is John.Â
Sinds oktober 2023 ben ik onderdeel van het team Gransjean, na een lange tijd in de horeca te hebben gewerkt. De overgang van de horeca naar Gransjean verbreed mijn horizon en geeft me de mogelijkheid om verder te groeien op professioneel vlak.
Nadat ik me eerder heb verdiept in wijn, door de vinologen opleiding af te ronden, ben ik nu bezig met de kaasopleiding van het Kaasfort in Amsterdam. Dit is een ware ontdekkingsreis door de wereld van kazen. Van romige brie tot pittige blauwschimmelkaas, elk stukje kaas heeft zijn eigen unieke karakter en smaakprofiel. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd over de herkomst van verschillende kazen, het productieproces en hoe je de perfecte kaasplank samenstelt. De eerste fase hiervan heb ik met succes afgerond, nu op naar de volgende.
Ondanks de vele producten die we bij Gransjean te bieden hebben, is er toch één die met stipt voor mij op nummer 1 staat. Een bijzondere kaas met een bijzonder verhaal, dat is de Uut hooi kaas. Ik vertel je er graag meer over in de winkel.
Steeds voor u op zoek naar bijzondere lekkernijen!
Bestellen is eenvoudig en veilig
Afhalen kan ook in onze winkel