Ardennerham

Vers gebakken petit pain met Ardennerham. De ham heeft een lichte rooksmaak.

Belegen

Versgebakken petit pain met Noord-Hollandse Belegen kaas. Deze belegen kaas selecteren wij 2x per jaar om zo deze kaas te benoemen tot ‘Gransjean Belegen’. Onze ‘Gransjean Belegen is 16 weken oud.

Belegen Geitenkaas

Versgebakken petit pain met belegen geitenkaas van Klaver uit Noord-Holland genaamd ‘Vleitegeit’.

Belgische Bosham

Vers gebakken petit pain met Belgische bosham. De ham is geaffineerd in Pinot Noir!

Boeren Stolwijker

Versgebakken petit pain met Boeren Stolwijker. Dit is een belegen kaas van boerderij Mulder en is ca. 6 maanden oud.

Bresaola

Vers gebakken petit pain met Bresaola. Bresaolo is Italiaans rundvlees, met zeezout gezouten en luchtgedroogd.

Brie Speciaal

Versgebakken petit pain met roombrie, walnoten, bospaddenstoelentapenade en frisse sla

Broodje Brie

Brugse Beenham

Vers gebakken petit pain met Brugse beenham. Deze ham is na het koken even de oven in geweest en heeft zo een krokant korstje gekregen.

Carpaccio

Versgebakken petit pain met rosbief, geraspte parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola op een laagje pesto

Broodje Carpaccio

Chevre Speciaal

Het broodje van de week is een broodje Chevre Speciaal, een versgebakken petit pain met zachte Franse geitenkaas, bloemenhoning, geroosterde pijnboompitjes en rucola

Geitenkaas, met pijnboompitten en rucola

Chorizo Pamplona

Vers gebakken petit pain met Chorizo Pamplona. Fijne Spaanse worst, licht pikant.

Filet Speciaal

Versgebakken petit pain met filet american, een gekookte ei, gesnipperde uitjes, peper en zout

Broodje Filet american

Frans

Versgebakken petit pain met blauwe kaas, cranberrycompote, walnoten en rucola

Broodje Franse kaas

Gerookte Eendenborst

Het broodje van de week is met gerookte eendenborst speciaal. Een vers gebakken petit pain met gerookte eendenborst van Frank’s Smokehouse uit Amsterdam, verse veenbessensaus, gekneusde walnoten en rucola.

Gerookte Eendenborst

Gezond

Versgebakken petit pain met ham, kaas, sla, tomaat, komkommer, gekookt ei en mayonaise.

Broodje gezond

Grillworst Speciaal

Het broodje van de week is een vers gebakken petit pain belegd met huisgemaakte grillworst, geraspte kaas, chilisaus en frisse sla. Tot zo!

Grillworst

Indische balletjes

Versgebakken petit pain met Indische balletjes, Dijonaise en frisse sla.

Broodje Indische balletjes

Italiaans

Versgebakken petit pain met buffelmozzarella, gedroogde tomaatjes, pesto en rucola

Broodje Italiaans

Javaanse Kip

Versgebakken petit pain met Javaanse kip salade

Jong

Versgebakken petit pain met Noord-Hollandse Jonge kaas. Deze jonge kaas selecteren wij 2x per jaar om zo deze kaas te benoemen tot ‘Gransjean Jong’. Onze ‘Gransjean Jong’ is 4 weken oud.

Mortadella

Vers gebakken petit pain met mortadella

Oud

Versgebakken petit pain met Noord-Hollandse Oude kaas. Deze oude kaas selecteren wij 2x per jaar om zo deze kaas te benoemen tot ‘Gransjean Oud’. Onze ‘Gransjean Oud’ is 10 maanden oud.