Broodjes
Ardennerham
Vers gebakken petit pain met Ardennerham. De ham heeft een lichte rooksmaak.
Belegen
Versgebakken petit pain met Noord-Hollandse Belegen kaas. Deze belegen kaas selecteren wij 2x per jaar om zo deze kaas te benoemen tot ‘Gransjean Belegen’. Onze ‘Gransjean Belegen is 16 weken oud.
Belegen Geitenkaas
Versgebakken petit pain met belegen geitenkaas van Klaver uit Noord-Holland genaamd ‘Vleitegeit’.
Belgische Bosham
Vers gebakken petit pain met Belgische bosham. De ham is geaffineerd in Pinot Noir!
Boeren Extra Belegen
Versgebakken petit pain met Boeren Extra Belegen kaas, 9 maanden gerijpt
Boeren Stolwijker
Versgebakken petit pain met Boeren Stolwijker. Dit is een belegen kaas van boerderij Mulder en is ca. 6 maanden oud.
Bospaddenstoelpate
Vers gebakken petit pain met Bospaddenstoel paté
Bourgondische pate
Vers gebakken petit pain met Bourgondische paté
Bresaola
Vers gebakken petit pain met Bresaola. Bresaolo is Italiaans rundvlees, met zeezout gezouten en luchtgedroogd.
Brie Speciaal
Versgebakken petit pain met roombrie, walnoten, bospaddenstoelentapenade en frisse sla

Brugse Beenham
Vers gebakken petit pain met Brugse beenham. Deze ham is na het koken even de oven in geweest en heeft zo een krokant korstje gekregen.
Carpaccio
Versgebakken petit pain met rosbief, geraspte parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola op een laagje pesto

Chevre Speciaal
Het broodje van de week is een broodje Chevre Speciaal, een versgebakken petit pain met zachte Franse geitenkaas, bloemenhoning, geroosterde pijnboompitjes en rucola

Chorizo Pamplona
Vers gebakken petit pain met Chorizo Pamplona. Fijne Spaanse worst, licht pikant.
Cranberrypate
Vers gebakken petit pain met Cranberry paté
Ei-bieslook salade
Versgebakken petit pain met Ei-bieslooksalade
Filet Americain
Vers gebakken petit pain met Filet Americain
Filet Piri Piri
Vers gebakken petit pain met Filet piri piri.
Filet Speciaal
Versgebakken petit pain met filet american, een gekookte ei, gesnipperde uitjes, peper en zout

Geitenkaas Pesto
Versgebakken petit pain met Geitenkaas Pesto salade
Gekookte Achterham
Vers gebakken petit pain met gekookte achterham.
Gerookte Eendenborst
Het broodje van de week is met gerookte eendenborst speciaal. Een vers gebakken petit pain met gerookte eendenborst van Frank’s Smokehouse uit Amsterdam, verse veenbessensaus, gekneusde walnoten en rucola.

Grillworst Speciaal
Het broodje van de week is een vers gebakken petit pain belegd met huisgemaakte grillworst, geraspte kaas, chilisaus en frisse sla. Tot zo!

Javaanse Kip
Versgebakken petit pain met Javaanse kip salade
Jong
Versgebakken petit pain met Noord-Hollandse Jonge kaas. Deze jonge kaas selecteren wij 2x per jaar om zo deze kaas te benoemen tot ‘Gransjean Jong’. Onze ‘Gransjean Jong’ is 4 weken oud.
Kalfsfricandeau
Vers gebakken petit pain met Kalfsfricandeau.
Kippenborst
Vers gebakken petit pain met kipfilet
Krabsalade Royal
Versgebakken petit pain met krabsalade royal.
LIVAR Kookham
Vers gebakken petit pain met Livar gekookte ham
Mortadella
Vers gebakken petit pain met mortadella
Nylander Nagelkaas
Versgebakken petit pain met Nylander Nagelkaas.
Oud
Versgebakken petit pain met Noord-Hollandse Oude kaas. Deze oude kaas selecteren wij 2x per jaar om zo deze kaas te benoemen tot ‘Gransjean Oud’. Onze ‘Gransjean Oud’ is 10 maanden oud.